Popsound BOOST!

Lid worden

Popsound BOOST! is een kleinschalig koor dat onder professionele leiding op een zo hoog mogelijk amateurniveau zingt. BOOST! onderscheidt zich door naast bekendere nummers ook bijzondere nummers te zingen met een daarbij passende presentatie. Hierdoor biedt Popsound BOOST! een gevarieerd programma aan haar publiek. Het repertoire bestaat uit een mix van eigentijdse internationale popmuziek gezongen in verschillende talen.

Heb je interesse om lid te worden van Popsound BOOST! dan kom gerust een aantal repetities meedoen. Past BOOST! bij jou en wil je lid worden, dan bepaalt de dirigent je stembereik om te kijken in welke stemgroep je past. Je zingt dan een aantal maanden mee om je enkele nummers eigen te maken en na 3 maanden (of eerder) dan is het de bedoeling dat je een nummer van BOOST! zingt in je eigen stempartij samen met koorleden uit de andere stemgroepen. Dit is om te kijken of je je eigen partij kunt blijven zingen als er anderen meezingen. Daarna word je definitief lid en mag je ook mee optreden.

Wij zijn op dit moment vooral op zoek naar mannen (tenor/bariton/bas) en (hoge) sopranen!

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Wijkhuis de Geseldonk, Cederhoutstraat 44 in Mierlo-Hout (Helmond).

Heb je interesse om met Popsound BOOST! de toon te zetten, neem dan kontakt op door een mail te sturen naar info@popsoundboost.nl.

Graag tot ziens!

Locatie & contact

Oefenlocatie :
Wijkhuis de Geseldonk
Cederhoutstraat 44
Mierlo-Hout

Contact : info@popsoundboost.nl

© 2023 Popsound Boost! Alle rechten voorbehouden.
Website: Creatievelink | Fotografie: Bert Egelmeers en Henri van de Griendt | Promotiefilm: Nori van Dongen